• Zwanger! En wat nu?

    Antonius Ziekenhuis Sneek en Krachtig Bevallen slaan de handen ineen.

Gefeliciteerd met je zwangerschap 😃

De zwangerschap en de voorbereiding op de komst van een kind is een prachtige ervaring, maar soms ook uitdagend en onzeker. De huidige tijd waarin wij leven maakt het daarbij misschien nog wel een stukje uitdagender. Om jou als zwangere vrouw en je partner optimaal voor te bereiden op de bevalling gaan wij jullie helpen!

Ben je klaar voor de volgende gratis tips? Voordat ik ze geef, wil ik mijzelf graag even kort aan je voorstellen! 😉

Mijn naam is Francisca Falkena, moeder van twee. Als moeder en verpleegkundige in het Antonius Ziekenhuis Sneek heb ik op de verloskamers genoeg ervaring opgedaan om te weten hoe belangrijk een goede voorbereiding op je bevalling is. Dit deel ik graag met je! Daarom heb ik het afgelopen jaar een online platform gemaakt waar je andere zwangeren kunt ontmoeten en een uitgebreide cursus klaar staat.

Krachtig Bevallen heb ik opgezet met de persoonlijke missie jou zo goed mogelijk voor te bereiden op alle facetten welke je tegenkomt in jouw bevalling. Het creëren van realistische verwachtingen en het ingaan van de bevalling met een positieve mindset, speelt hierin een belangrijke rol. Het Antonius Ziekenhuis vond dit z’n goed initiatief waarop wij besloten om elkaar te helpen om nog meer zwangeren te bereiken en ze te helpen goed voorbereid te zijn op hun bevalling.

Download deze GRATIS E-BOOKS voor tips en inspiratie voor een krachtige bevalling. 

Podcast Krachtig Bevallen

De podcast Krachtig Bevallen gaat over de zwangerschap, bevallen en de kraamtijd. In de podcast worden deskundigen geïnterviewd over dit onderwerp zodat je meegenomen wordt in de achtergronden van dit bijzondere proces. Er zullen verschillende specialisten van het Antonius Ziekenhuis aan het woord komen om jou te helpen je voor te bereiden op jouw bevalling.

In het bijzonder willen we je een aantal afleveringen onder de aandacht brengen:

De aflevering met gynaecoloog Nienke Gorter over voorbereiden op de bevalling. Maar hoe doe je dat in deze coronatijd? En wat voor invloed heeft corona op de zwangerschap en de bevalling? Kan je baby ook corona krijgen? Op al deze vragen geeft Dr. Gorter antwoord. Deze podcast is vooral bedoelt om je gerust te stellen over bevallen tijdens deze coronatijd en je informatie te geven over een goede voorbereiding met de juiste mindset. Zeer actueel, positief, en motiverend!

In de tweede podcast interview ik Barbara Werrij, als kinderarts weet Dr. Werrij alles over de zorg rondom een pasgeborenen baby. Er komen vragen aan bod als: wanneer komt een kinderarts in actie bij een pasgeboren baby? Wat zijn de eerste controles? Wat is normaal of afwijkend “gedrag” van een pasgeboren baby? Ook legt ze uit waarom het eerste uur zo belangrijk is na de geboorte en of je pasgeboren baby ook corona kan krijgen.

Daarnaast is er nog een podcast opgenomen met Erjen Drost verloskundige en met onze lactatiekundige Agnes Kuijper. En nog vele anderen die je willen informeren, inspireren en motiveren in je zwangerschap.

’Goed voorbereid je bevalling in gaan, dat is super belangrijk!’

– Francisca Falkena –

Wil jij nog meer tips en advies?

Nog beter voorbereid en vol zelfvertrouwen een unieke en krachtige bevalling tegemoet gaan?

Meld je dan aan voor jouw persoonlijke toegang tot hét online platform voor zwangeren!

Leer meer over de bevalling, bevallen in het ziekenhuis, het hebben van een positieve mindset, persoonlijke ontwikkeling, en omgaan met pijn.

10% korting omdat je je via het Antonius Ziekenhuis aanmeldt.

Gebruik code: ANTONIUS10%

Heb jij nog vragen of wil jij eerst een kijkje nemen op het platform van Krachtig Bevallen meld je dan nu aan voor het wekelijkse GRATIS webinar.

Klik hier om je aan te melden!

Kom jij bevallen in het Antonius Ziekenhuis, maar weet je niet hoe onze kraamsuites en verloskamers eruit zien? Wij geven je graag een digitale rondleiding over de kraamafdeling en verloskamers.

Ga voor meer informatie naar de pagina van de verloskunde afdeling van het Antonius Ziekenhuis Sneek of ga naar mijn homepage!

Met vriendelijke groet,

Francisca Falkena-Yntema (Krachtig Bevallen) en het Antonius Ziekenhuis Sneek

Hoe bevalt het anderen?

Door Francisca haar uitleg werd ik zelfverzekerder en het nam de angst voor de bevalling weg. Waardoor mijn mindset voor de bevalling veranderde en ik zelfs zin in de bevalling kreeg. Ook mijn partner straalde meer rust uit omdat hij wist wat er van hem verwacht werd.

Bekijk alle testimonials >>

Je verteld het proces rustig, stelde mij op mijn gemak, maakte mij niet angstig en gaf mij een realistisch beeld van de bevalling. Jouw nummer één advies heeft geholpen, niet verzetten tegen de wee maar erin mee gaan, na de wee kan je bijkomen. Dit advies heeft mij heel goed geholpen waardoor ik de pijn onder controle had.

Bekijk alle testimonials >>

Medische termen en alle informatie rondom de bevalling legde jij uit en al mijn vragen werden door jou beantwoord. Zo fijn! En dat allemaal op een enthousiaste manier, je merkte bij jou zoveel passie bij dit werk. En dat werkt aanstekelijk. Je gaat met zoveel meer vertrouwen je bevalling tegemoet. Je bent zo ontzettend positief en dat heb je zeker nodig tijdens je bevalling! Een echte aanrader!

Bekijk alle testimonials >>

Francisca heeft ervaring en kan vele goede praktische voorbeelden geven. Daarnaast merk je dat ze passie heeft voor haar werk. Door goede voorlichting en coaching zijn onzekerheden weggenomen en ging ik zelfverzekerd de zwangerschap in en de bevalling door.

Bekijk alle testimonials >>

Ik zag altijd enorm op tegen de bevalling. Door jouw positieve mindset voelden we ons na deze informatie zelfverzekerd en wisten we wat ons te wachten stond. Dit gaf enorm veel rust en daardoor zagen we niet meer tegen de bevalling op maar keken we er zelfs naar uit. Door jou realiseerden we ons nog meer hoe bijzonder het is om op deze manier je kind ter wereld te mogen brengen en hoe krachtig het vrouwelijke lichaam is. Ik weet nog goed dat ik vlak na mijn bevalling zei; ‘Nou dit viel me mee’. Ik had nooit verwacht dat ik dit ooit zou zeggen. Deze voorbereiding gunnen we iedereen!

Bekijk alle testimonials >>