Cursus 1

Voorbereiding op de bevalling

Het Krachtig Bevallen programma is speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen en hun partner. Je kunt de cursus volledig of gedeeltelijk samen met je partner volgen. Immers, deze ervaring is uniek voor jullie beide en samen vormen jullie een sterk team om uiteindelijk de bevalling te gaan beleven. Wel 20 zorgverzekeraars vergoeden de cursus van Krachtig Bevallen geheel of gedeeltelijk. Check je eigen polis voor meer informatie of klik hier voor de lijst met verzekeraars die het programma vergoeden..

Cursus 2

Borst- en flesvoeding

Iedere pasgeboren baby heeft voeding nodig. Maar hoe kies je de juiste voeding en wat komt daar allemaal bij kijken? Kies je voor borstvoeding of liever voor flesvoeding? Door mijn jarenlange ervaring op de verloskamers in het ziekenhuis, weet ik hoe belangrijk het is om goed voorbereid te zijn op het maken van deze keuze.  In deze cursus geef ik je antwoorden op deze en nog veel meer vragen over voeding voor je baby en hoe jij de beste keuze kunt maken tussen borst- of flesvoeding.

Combipakket

Voorbereiding op de bevalling & Borst- en flesvoeding

(inclusief GRATIS bekkencursus) 

Informatie, Motivatie en Ontspannen zijn de drie kernelementen waar Krachtig Bevallen voor staat. Met het combipakket krijg je antwoorden op al je vragen over zowel de bevalling als het geven van borst- en flesvoeding. Daarnaast krijg je een bonuscursus over het sterk en soepel houden van je bekken en bekkenbodem (inclusief verschillende oefeningen).

Benieuwd of Krachtig Bevallen iets voor je is?

Krachtig Bevallen

Wil jij je voorbereiden op de komst van jullie kindje? Maar weet je niet wat bij jou past? Bekijk dan wat Krachtig Bevallen jou kan bieden. In deze video leg ik je uit hoe ik jou kan helpen. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om je goed voor te bereiden op de de bevalling. Wil jij vol zelfvertrouwen je bevalling in gaan? Meld je dan aan voor een van de drie cursussen. Klik voor meer informatie op onderstaande links of meld je aan voor mijn GRATIS webinar.

Complete cursus

Ik weet alles over bevallen! Dit is wat jij zegt na het volgen van het Krachtig Bevallen programma. Deze cursus zorgt ervoor dat jij alles weet over bevallen. Doormiddel van o.a. video’s, audio, werkboeken en een online community wordt jij volledig voorbereid op jouw bevalling.

Positieve mindset

De bevalling van je tweede, derde of vierde kindje zal anders verlopen dan je eerdere ervaring. Je hebt geen garantie hoe je bevalling zal verlopen. Het enige wat vast staat is dat je weer gaat bevallen. Door het Krachtig Bevallen programma leer je waar je wel invloed op kunt hebben.

Vol zelfvertrouwen

Het Krachtig Bevallen programma slaat een brug tussen de natuurlijk thuisbevalling (fysiologie) en de medische ziekenhuis bevalling (pathologie). Daarnaast geeft het programma jou de handvaten om vol zelfvertrouwen je bevalling tegemoet te gaan.

Samen voorbereiden

Samen met je partner bereiden jullie je voor op de komst van jullie kind. Een positieve mindset is daarin een van de belangrijkste speerpunten. Jij en je partner kunnen dit samen creëren. Je partner kan actief deelnemen aan het programma of instappen op een later moment.

Krachtig Bevallen in cijfers…

10

jaar ervaring

210+

cursisten

2155+

nieuwsbrieflezers

4220+

podcast luisteraars

Niet goed? Geld terug!

Ben je niet tevreden over het programma of had je er iets anders van verwacht?
Geen probleem, geef het binnen 5 dagen na aanschaf van het programma bij ons aan, dan storten wij het volledige bedrag weer terug.

Hoe bevalt het anderen?

Door Francisca haar uitleg werd ik zelfverzekerder en het nam de angst voor de bevalling weg. Waardoor mijn mindset voor de bevalling veranderde en ik zelfs zin in de bevalling kreeg. Ook mijn partner straalde meer rust uit omdat hij wist wat er van hem verwacht werd.

Bekijk alle testimonials >>

Je verteld het proces rustig, stelde mij op mijn gemak, maakte mij niet angstig en gaf mij een realistisch beeld van de bevalling. Jouw nummer één advies heeft geholpen, niet verzetten tegen de wee maar erin mee gaan, na de wee kan je bijkomen. Dit advies heeft mij heel goed geholpen waardoor ik de pijn onder controle had.

Bekijk alle testimonials >>

Medische termen en alle informatie rondom de bevalling legde jij uit en al mijn vragen werden door jou beantwoord. Zo fijn! En dat allemaal op een enthousiaste manier, je merkte bij jou zoveel passie bij dit werk. En dat werkt aanstekelijk. Je gaat met zoveel meer vertrouwen je bevalling tegemoet. Je bent zo ontzettend positief en dat heb je zeker nodig tijdens je bevalling! Een echte aanrader!

Bekijk alle testimonials >>

Francisca heeft ervaring en kan vele goede praktische voorbeelden geven. Daarnaast merk je dat ze passie heeft voor haar werk. Door goede voorlichting en coaching zijn onzekerheden weggenomen en ging ik zelfverzekerd de zwangerschap in en de bevalling door.

Bekijk alle testimonials >>

Ik zag altijd enorm op tegen de bevalling. Door jouw positieve mindset voelden we ons na deze informatie zelfverzekerd en wisten we wat ons te wachten stond. Dit gaf enorm veel rust en daardoor zagen we niet meer tegen de bevalling op maar keken we er zelfs naar uit. Door jou realiseerden we ons nog meer hoe bijzonder het is om op deze manier je kind ter wereld te mogen brengen en hoe krachtig het vrouwelijke lichaam is. Ik weet nog goed dat ik vlak na mijn bevalling zei; ‘Nou dit viel me mee’. Ik had nooit verwacht dat ik dit ooit zou zeggen. Deze voorbereiding gunnen we iedereen!

Bekijk alle testimonials >>

Twijfel je nog of de cursus iets voor je is?
Meld je dan eerst aan voor de wekelijkse webinar. 

Gratis Webinar

Twijfel je of de Krachtig Bevallen cursus iets voor je is? Meld je dan eerst aan voor de GRATIS Webinar. Tijdens het webinar wordt je bijgepraat over allerlei verschillende onderwerpen over zwanger zijn en bevallen. Omdat niemand nu makkelijk bij elkaar kan komen i.v.m. de coronamaatregelen, wil ik ervoor zorgen dat jij toch goed voorbereid bent op de bevalling. Daarom nodig ik jou uit om een GRATIS webinar te volgen bij Krachtig Bevallen. Dit webinar wordt in coronatijd elke week gegeven van 19:30 tot 21:00 uur.

Wat komt aan bod?

  • Wanneer begint je bevalling?
  • De fasen van de bevalling;
  • Pijn en pijnstilling;
  • Bevallen thuis en ziekenhuis;
  • Bevallen met de kracht van mindset;
  • Waarom partners MEGA belangrijk zijn;
  • En een super tof aanbod!