Krachtig Bevallen gaat nieuwe samenwerking aan met verloskundigenprakijk Swanneblom in Wommels

Dat de komst van een kindje uitdagend en onzeker is, weten verloskundigen en verpleegkundigen als geen ander. Beide willen zwangeren en hun partners daarom zo goed mogelijk voorbereiden op de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd. Helaas ontbreekt het vaak aan tijd om goede en complete voorlichting te geven. Verloskundigenpraktijk Swanneblom in Wommels wil hierin vernieuwend zijn en sloot de handen ineen met Krachtig Bevallen, zodat zwangeren vanuit de praktijk 24/7 voorlichting kunnen krijgen op het online platform.

Samenwerking Krachtig Bevallen

Verloskundigenpraktijk Swanneblom wil zwangeren en hun partner zo optimaal mogelijk voorbereiden op de komst van een kleintje. Niet alleen de zwangerschap, maar ook de gezondheid van de moeder en het kindje, zijn belangrijke thema’s die besproken worden tijdens het reguliere spreekuur in de praktijk. Toch is het spreekuur maar van korte duur, waardoor niet altijd alles ter sprake komt. Vooral persoonlijke vragen en daarmee een optimale voorbereiding, komen vaak in het gedrang. Swanneblom ziet dit graag anders en ging vanuit die missie de samenwerking aan met Krachtig Bevallen, hét platform waar zowel de zwangeren als hun partner online worden voorbereid tijdens hun zwangerschap.

24/7 online toegang tot het platform

Een zwangerschap en bevalling is zowel fysiek als mentaal, een zware inspanning voor de zwangeren. Een goede voorbereiding is daarom van groot belang. Krachtig Bevallen biedt zwangeren en hun partners een complete voorbereiding, waarbij zowel de zwangerschap, de bevalling als de kraamtijd aan de orde komt. Doormiddel van het online platform hebben zwangeren 24/7 toegang tot alle informatie en daarbijbehorende tools. Daar waar de verloskundigen de reguliere controles doen, gaat de informatie op het platform verder. De zwangeren hebben altijd toegang tot de informatie die hun verder helpt bij de voorbereiding op wat er komen gaat.