Vergoeding zwangerschapscursus door zorgverzekeraars ook mogelijk voor het Krachtig Bevallen platform

Wil je weten of jouw zorgverzekeraar de toegang tot het platform van Krachtig Bevallen inclusief de uitgebreide online zwangerschapscursus vergoedt? Bekijk dan hieronder de lijst met zorgverzekeraars die het op dit moment in hun pakket hebben. Kijk op de website van jouw zorgverzekeraar of je recht hebt op een gehele of gedeeltelijke vergoeding. Staat je zorgverzekeraar er niet bij, dan kun je altijd alsnog even informeren of er mogelijkheden zijn. Wel heb je altijd een aanvullende verzekering nodig om recht te hebben op een vergoeding. Er is geen vergoeding vanuit de basiszorgverzekering.

 • CZ verzekeringen
 • De Amersfoortse
 • De Friesland
 • Ditzo
 • IZA
 • IZZ
 • Nationale-Nederlanden
 • OHRA
 • Studenten goed verzekerd
 • UnitConsumers (VGZ)
 • Univé zorgverzekering
 • VGZ
 • Zilveren Kruis
 • Zorg verzekeraar UMC
 • Promovendum

Samen goed voorbereid zijn met een positieve mindset is dé sleutel naar een mooie en unieke bevallingservaring